torsdag 24 februari 2011

Jag är mycket nöjd och det har lyft det här företaget

När Hans-Göran Ericsson var på en mässa i Tyskland och försökte knyta utländska affärskontakter fick han en tankeställare.
När han lämnade sitt visitkort där det stod HGE Sjukvårdstjänst såg mottagaren fundersam ut. Vad är detta för något? Den utländska mottagaren kunde varken uttala eller förstå vad det stod. 


1995 fick Hans-Göran och Ann-Ki Ericssons företag en konsultcheck av länsstyrelsen i Sörmland. Den gav ekonomiska möjligheter till genomgång av företagets profil.
Resultatet blev ny logotype och nytt företagsnamn: Medical Care System MCS AB, och ett nytt presentationsprogram.


Förvandlingen av Flensföretaget blev mer än lyckad.
Ja, jag är mycket nöjd och det här har lyft företaget, förklarar Hans-Göran.
Han förklarar att många tror att företaget är betydligt större än det är i verkligheten. Detta efter att ha sett företagets presentationsprogram.
Många tycker det är väldigt proffsigt. De er beröm för de bilder och illustrationer vi har för att de är lätta att förstå.


Företagets utveckling har också gått starkt framåt sedan förändringen. Ökningstakten är ca 1 miljon per år och en anställd per år.


Den nya profilen har definitivt hjälpt oss att växa och öka omsättningen. Och receptet från 1995 behåller vi. Det blev bra från början, säger Hans-Göran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar